Samenwerking VBA en Mindyourbusiness

Samenwerking Mind Your Business en VBA Adviseurs

Rob Nuijten (Mind Your Business) werkt al een aantal jaren samen met Jeffrey van Bronckhorst (VBA Adviseurs) op het onderdeel Veiligheid en Gezondheid binnen de ARBO. Jeffrey van Bronckhorst verzorgt met zijn bedrijf VBA Adviseurs de Risico Inventarisatie en Evaluatie voor veel scholen en organisaties in de autobranche en zakelijke dienstverlening.

Vooral in het traject van nazorg blijkt dat extra aandacht voor psychosociale arbeidsbelasting nodig is. Werkdruk, Agressie en geweld, pesten, discriminatie en seksuele intimidatie zijn de onderdelen die tot een psychische belasting kunnen leiden en vervolgens tot uitval van medewerkers.

Mind Your Business en Jeffrey van Bronckhorst kunnen elkaar perfect aanvullen vanuit hun eigen disciplines. Door deze samenwerking is het mogelijk om in een heel vroeg stadium invloed uit te oefenen op de risicofactoren. Per 1 juni is de samenwerking verduidelijkt door het aanbieden van workshops, coaching en voorlichting. Indien nodig wordt ook een meting van werkdruk en arbeidsbeleving ingezet.