Mind Your Business als life coach

Verandering in lifestyle

Veel mensen ervaren het leven als vol, snel of jachtig.  Wanneer je je huidige leven vergelijkt met het leven van iemand in de middeleeuwen dan is een van de grote verschillen de enorme hoeveelheid van informatie die je nu aangeboden krijgt en grotendeels moet of wilt verwerken. En dat is niet altijd even gemakkelijk. Uiteindelijk kan het zover komen dat je jezelf de vraag stelt waar het nu allemaal om draait. Want je moet zoveel verwerken en ook nog vaak beslissen.

En dan is de balans verdwenen! Een lifestyle coach helpt bij het terug vinden van de balans.

De life coach brengt evenwicht

Je denkt na over je leven tot nu toe en hoe je het als geheel hebt ingericht. De onderdelen als werk, privé, geluk en het bestaan, wil je beter vormgeven. Je denkt daarmee dus na over de essentie van je leven! De life coach helpt je om vanuit rust naar al deze onderwerpen te kijken en een nieuwe rangschikking te maken. Je wordt niet meer geleefd maar maakt zelf keuzes. En als je na een periode van coaching terugblikt merk je hoe je veranderd bent doordat jezelf de regie hebt over je leven.  Je werkt aan persoonlijke groei en het behalen van de doelen die je stelt. De belemmeringen die je in je hebt worden ontdekt en opgelost. Let maar eens op hoe goed je je voelt als de eerste veranderingen plaats vinden.

Voordelen van een goede lifestyle

Regelmatig hebben mensen naast het inrichten van hun leven zoals hierboven genoemd meer wat zij willen bereiken. Naast het gezond denken en handelen is het zeker ook logisch om je levensstijl te benaderen vanuit je eigen lichaam. Hoe fit ben ik? Hoeveel beweeg ik eigenlijk en eet ik wel de juiste voeding. En….heel belangrijk, hoe kan ik daar dan verandering in aanbrengen die blijvend is?  Als je met deze vragen zit wil je graag een fysieke verandering maken. Sterker worden, afvallen, fitter zijn en meer energie hebben! De lifestyle coach helpt je hierbij en zeker als het moeilijk is om vol te houden. Uw motivatie en drive gaan regelmatig op en neer. Het resultaat? Een gezond lijf waar je trots op bent. En trots straal je uit en geeft je weer extra overtuiging en energie.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Mind Your Business

Schelfhoutlaan 14
6891 EG Rozendaal
T  06-53384748
E  You have not entered an email address for this shortcode.” link_title=”Stuur ons een e-mail”]


Bel mij terug

    Naam:

    Telefoon: