Business coach

Een business coach is voor alle ondernemers van belang. Iedere ondernemer heeft een doel dat hij wil bereiken, een passie wat hem drijft. Vaak ontbreekt een klankbord waarmee je kunt sparren en ontdekkingen mee kunt doen om weer vooruit te kunnen gaan. Of het nu gaat om een bevestiging van een genomen besluit of ontwikkeling van een kwaliteit, het is altijd een voorwaartse beweging die je maakt. En dat is toch wat je wilt?

Coaching door een ervaren business coach

Bedrijfsdoelstellingen en privéomstandigheden gaan hand in hand als het gaat om een bedrijf te leiden. Een juiste balans hebben is een zekere basis om met veel plezier en energie goed te kunnen zijn in het werk.

En toch kan je je op een moment afvragen “Wat moet ik hier nou mee?”
Het kan dan gaan over delegeren, conflicten oplossen en voorkomen, loslaten van zaken, hoofdlijnen uitstippelen en vastleggen, weer energie krijgen of samenwerking met een partner.
Of, heel gewoon, zoals mij bij een intakegesprek werd gezegd: “Ik wil gewoon hebben dat je naar mijn verhaal luistert. De rest komt dan wel”.

Een ervaren business coach helpt u bij het bereiken van wat u wilt bereiken. Door het stellen van de juiste vragen of u te wijzen op uw manier van denken over bepaalde zaken! Een blinde vlek aantonen en vervolgens gebruiken bij heroriëntering. Het regelmatig toetsen van zaken en ook confronterend durven zijn om weer vooruitgang mogelijk te maken. En daar gaat het tenslotte om!

Managementontwikkeling | Ontwikkeling is de sleutel tot succes

Jezelf ontwikkelen als manager op allerlei gebieden is een voorwaarde van het succes van uw onderneming. Als beginnend manager of als lerende ervaren manager. Vooruitgang is altijd nodig in een bedrijf en is daarmee afhankelijk van uw eigen ontwikkeling. Het ontwikkelen van de juiste leiderschapsstijl is iets wat goed aan te leren is. Het gebruik maken van relevantie competenties en het verder ontwikkelen daarvan is medebepalend voor het succes.

In een professionele en persoonlijke benadering wordt hieraan gewerkt. U leert uitdagende doelen te stellen. U wordt bewust van uw resultaat verantwoordelijkheid en maakt zichtbaar gebruik van zelfregie en…. u leert nieuwe vaardigheden aan.

Voordelen van een loopbaancoach

Ontwikkeling in je loopbaan is je doel. Een business coach op dit vlak kan behulpzaam zijn. Zeker als het gaat om meer invulling te geven aan een ambitie die je wilt verwezenlijken. Of je wilt je heroriënteren op de je functie omdat je je niet zeker voelt. Hoe dan ook, je wilt veranderen vanuit de positie waar je je nu in bevindt.

Het is je duidelijk dat je gelukkiger wilt worden in je werk en dat je mentaal daar al klaar voor bent. Je durft te veranderen omdat je het voor jezelf al heel goed kunt uitleggen waarom je dat nu juist wilt!

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Mind Your Business

Schelfhoutlaan 14
6891 EG Rozendaal
T  06-53384748


Bel mij terug

    Naam:

    Telefoon: